27-07-2012

Havebesøg Haven I Hune

At tage på besøg i andres haver er altid inspirerende og et besøg i Haven i Hune er en af de bedste. Nu skal jeg ikke lægge skjul på at AnneJust jo nærmest er en haveguru for os her i huset. Vi har set hendes udsendelser mange gange. Og bøgerne er blevet læst adskillige gange. Hun har en smittende effekt til bare at gå i gang i haven.
Vi besluttede i år at køre turen til Hune og overnatte i Havehotellet, og det giver jo muligheden for i fred og ro at se på alt. Den gule have er fantastisk, og Anne synes jo også selv at det var et af de mest vellykkede projekter i haven. Vi har også nydt at se hvor mange af grøftekantens blomster, der har plads i haven. Der er denne utrolige vekselvirkning mellen det meget vilde og det kultiverede med de klippede hække. Arkitektens præg på haven lader sig ikke skjule.
Et andet sted i haven som vi synes godt om er griseslottet. Den sjove oplevelse af at være både inde og ude Et af de humoristiske indslag i haven.
Man kunne skrive mange ting om denne ejendommelige oase i sandet. Jeg vil blot opfordre til at tage derop og opleve haven på egen hånd.